Sabda Nabi S.A.W "Sampaikan dari Ku walau pun satu ayat"

Buku Pelawat

Topik Panas

Sabtu, April 06, 2013

TAK NAK BUTA QURAN


 "TAK NAK BUTA QURAN"
DAPATKAN QURAN TERJEMAHAN PER KATA
RASM UTHMANI + ASBABUN NUZUL + TAFSIR BAHASA MALAYSIA

"Betapa nikmat membaca al-Qur'an kalau faham kata per kata dari setiap ayat seperti orang Arab ..."





Tashih KDN
HARGA RM 110
[Termasuk penghantaran]

 maksud di bawah setiap ayat al-Qur'an mempermudah kita memahami erti dan isi al-Qur'an

Boleh di dapati secara online di:
atau hubungi saya di:
MALAYSIA
TEL: 012-2441105
E mail : amri.shoppe@gmail.com


 

4 ulasan:

blueCITY® berkata...

salam ukhuwah...

berapa ukuran quran ni dan harganya berapa ya?


salam kenal
idea apa yg ku ada
aku hanya insan yang lemah disisiNYA..
terima kasih singgah blog biru..

blueCITY® berkata...

ooo saiz A4 ya,
hmmmm besar juga la kan
menarik gak ni,
harga nya kalau boleh tahu ya

tq

Fakeh berkata...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

Tanpa Nama berkata...

thanks for this tips

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...